Hlavní obsah

Příbram se rozloučila se sezónou výhrou

Příbram se loučila se sezónou výhrou, kterou zařídil ve druhé minutě nastaveného času svým první ligovým gólem střídající Podrazký. "Jsem rád, že kluci strhli na naši stranu vítězství. Je to výsledek síly vůle i té povedené střely," říkal domácí trenér Pavel Tobiáš.

Článek

Marila byla lepší a v 18. min. šla de vedení po nacvičeném signálu. Otepka zahrával roh, dva hráči míč pustili a rozběhnutý Lesák ho poslal přesně k tyči. Zanedlouho se blýskl průnikem přes čtyři hráče Riegel a jeho technický oblouček vyrazil Chvalovský na roh. Před koncem půle to zkoušel z otočky šestnáctiletý dorostenec Pilík, ale zamířil těsně vedle.

Blšany hrály dlouho pasivně. Ve vedru docházely hráčům síly a kvalita hry upadla. Vedení mohl zvýšit domácí kapitán Otepka. V první šanci mu překazil radost Chvalovský a následně trefil z rohu břevno. Hosté se postupně zvedli a dokázali dát kýžený gól, když odražený míč po hlavičce Horáčka poslal do sítě Devátý. Marila však nesložila zbraně a v nastaveném čase propálil po rohu vše, co mu stálo v cestě, z hranice šestnáctky střídající Podrazký.

"Porážka mě mrzí. I když jsme byli zachráněni, nepřijeli jsme ten zápas jen tak odehrát. Chtěli jsme bodovat, ale bohužel se to nepovedlo," litoval trenér Blšan Michal Bílek.

Příbram - Blšany 2:1 (1:0)
Branky: 18. Lesák, 90.+2 Podrazký - 89. Devátý. Rozhodčí: Příhoda - Zlámal, Hojsík. ŽK: Podrazký - Vorel. Diváci: 1210.
Příbram: Sňozík - Lesák, Navrátil, Formánek, Penner - Rajtoral (78. Fenyk), Otepka, Riegel, Čupr - Pilík (74. Podrazký), Huňa (90.+2 Šlapák). Trenér: Tobiáš.
Blšany: Chvalovský - Vorel, Müller, Horáček, Nachtman (29. Pleško) - Devátý, Buldra (46. Schulmeister), J. Bílek, Sýkora (63. Michal), Šelicha - Polodna. Trenér: M. Bílek.

Reklama

Související témata: