Hlavní obsah

Řezníček musí na operaci, Příbrami už v závěru sezóny nepomůže

Příbram

Fotbalisté Příbrami se v závěrečných dvou kolech první ligy budou muset obejít bez svého nejlepšího střelce Jakuba Řezníčka. Autor sedmi jarních gólů má dlouhodobě zdravotní problémy s třísly, což v příštím týdnu vyřeší operačním zákrokem.

Foto: Pavel Němeček, ČTK

Jakub Řezníček (vpředu) z Příbrami v souboji s Danielem Rossim z Jablonce.

Článek

"Nikde jsme to neříkali, ale delší dobu měl zdravotní problémy a odkládali jsme to, protože patří mezi naše klíčové hráče. Pokud se nic nezmění, tak v úterý by měl podstoupit lékařský zákrok v Mladé Boleslavi," řekl trenér Příbrami Petr Čuhel po sobotním utkání s Jabloncem. "Poslední kola odehrajeme bez něj," dodal.

Šestadvacetiletý útočník má hlavní podíl na tom, že Příbram míří za záchranou v nejvyšší soutěži. Zatímco na podzim se střelecky trápil, na jaře dal sedm ze 13 branek, z nichž čtyři byly vítězné a další dvě znamenaly bod.

"Málokdy chválím hráče, ale musím Řezňovi poděkovat za to, že to i s takovými problémy zvládl. Věřím, že se uzdraví a zase bude hrát dobrý fotbal," dodal Čuhel, který má nyní na soupisce do útoku Dominika Krauta, Lukáše Stratila či Miroslava Slepičku.

Reklama

Související témata: