Hlavní obsah

Ultras Plzně a Brna si to rozdají mezi sebou! Obují kopačky a přispějí na charitu

Aktualizováno

Rvačky, potyčky, v lepším případě vulgární nadávky. Tak to většinou chodí mezi tvrdými jádry fanoušků, tzv. Ultras. Sobotní akce se tomu ovšem zcela vymyká. Ultras skupiny Viktorie Plzeň a Zbrojovky Brno si to rozdají v trochu jiném zápase - obují si kopačky a odehrají klasický fotbalový duel.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňští fanoušci si to rozdají s brněnskými ultras.

Článek

Klání, které se uskuteční 24. května od 17:00 v tréninkovém centru Viktorie Plzeň, má navíc charitativní přesah. Spřátelené tábory Ultras prosí všechny fanoušky, aby na utkání donesli fotbalové míče jakéhokoliv stáří a kvality. Ty budou následně distribuovány do dětských domovů v celé republice. Balony mohou diváci před výkopem naházet na hrací plochu.

Vstupné činí 50 Kč, děti mají vstup zdarma. Není třeba si obstarávat lístky předem, pokladny se otevřou zhruba hodinu před akcí přímo u vstupů do areálu v Luční ulici.

Fanoušci si v Plzni užijí zábavu i o den později, v neděli v 14:30 odstartuje před hlavní tribunou ve Štruncových sadech podnik, který doprovodí závěrečné utkání Viktorie v této sezóně (od 18:00 s Brnem).

„Na své si přijdou i děti, kterým bude k dispozici skákací hrad, můžou vyhrát podepsaný dres Viktorie nebo dětské permanentky na následující sezonu. Dospělí fanoušci se mohou těšit na atrakce Gambrinus městečka nebo školu čepování," odhalil tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. „Rádi bychom se s domácí sezónou rozloučili ve velkém stylu," připojil.

Reklama

Související témata: