Hlavní obsah

FANTASY: Tajenka sestupu není stále vyřešena!

Loterie předposledního kola se tolik nepotvrdila a překvapivé výsledky byly spíše výjimkou. Bohemka vybrala Střelnici a Brno remizovalo v Plzni. V pásmu sestupu jsou tak i nadále čtyři týmy, Znojmo, Olomouc, Bohemians a Slavia. Poslední kolo musí přinést rozřešení a u jmenovaných týmů to určitě budou velké nervy. Luděk Zelenka přináší čtenářům v tradičním přehledu svůj tip na výsledky zápasů posledního kola.

Kapitánem týmu určuje Zelenka Kerbra

Článek

"Bohemians hostí Plzeň a myslím, že to zvládne. Slavia hraje v Ostravě, která je už zachráněná a zřejmě tak Slavia získá, co potřebuje. Olomouc jede na Slovan, který má už jistou Evropskou ligu a Znojmo se o zázrak pokusí v domácím duelu s Duklou.

Sparta si osladí mistrovské oslavy

Co se týče mého Dream teamu, tak volím hlavně hráče Sparty, která určitě mistrovské oslavy neodflákne a Jihlavu rozdrtí rozdílem třídy. Škoda, že do sestavy mohu použít pouze tři její hráče. Volím brankáře Vaclíka, beka Kadeřábka a na hrot Bednáře, protože už jsem na Lafatu neměl škváru.

Podobně jistý jsem si i v případě Slovácka. Moravský tým prožívá velmi dobrou sezónu a doma je téměř stoprocentní. Teplice v minulém kole definitivně ztratily šanci na poháry a ligu dohrávají v útlumu, který v Uherském Hradišti potvrdí. Tentokrát volím ofenzivnější typy, Valentu, Trávníka a Kerbra. Všichni tři jsou nedílnou součástí ofenzívy Slovácka a skvěle doplňují kanonýra Doška, který byl, podobně jako Lafata, příliš drahý.

Brno hostí Jablonec, který se v závěru sezóny trápí a dohrává ligu skoro z povinnosti, takže tuším další jedničku. Zbrojovka má jasného vůdce a tahouna – Zavadila, který si právem zaslouží svou pozici v mém týmu. Keresteš je zase stálicí defenzívy, a protože čekám, že se Jablonec střelecky neprosadí, tak dostal důvěru.

Sigma Olomouc musí vyhrát a ani to ji nemusí stačit. V Liberci to bude zápas o všechno a trenér Minář bude sázet na Depetrise, který se prosadil už minulý týden proti Znojmu. Já si na něj vsadím taky. Poslední dva články sestavy jsem objevil v Ďolíčku, tedy na domácím stadionu Bohemians. Ta zázračně vyhrála v Jablonci, díky dvěma zásahům Jakuba Rady a právě tento borec je v mé sestavě i pro 30.kolo. Euforie a sebevědomí mu určitě pomohou i v souboji s loňským mistrem, který už o nic zásadního nehraje. Šmíd je naopak defenzivní hráč, který ale chodí na standardky a už se na jaře dokonce prosadil.

Celkově čekám vzpouru hráčů, kteří v sezóně tolikrát na výsluní nebyli, a právě proto mají i v posledním kole, ve kterém mnoha týmům už nejde o body, motivaci.

Reklama

Související témata: