Hlavní obsah

Klokany zachránil v lize, ale v Ďolíčku už trénovat nebude. Klusáček míří do zahraničí

Praha

Trenér Luděk Klusáček v Bohemians 1905 končí. Klub, který v sobotu dovedl k záchraně v první lize, tak musí hledat nového kouče. Právu to sdělil zdroj dobře obeznámený se situací u Botiče.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Luděk Klusáček skončil na lavičce klokanů. Rád by odešel do zahraničí.

Článek

Klusáček, který v Ďolíčku odvedl fantastickou práci a stal se miláčkem fanoušků, se pravděpodobně vydá na další zahraniční štaci. Dost možná zakotví v Kataru, kde by měl po boku Ivana Haška vést některých z místních prvoligových týmů.

Klokany převzal po třetím jarním kole po Jozefu Weberovi, tým se potácel u dna se čtyřbodovou ztrátou na první nesestupovou příčku. Mužstvo bleskově probral, nakonec s ním v sobotu večer slavil záchranu. Prakticky v ten den se však také cesty Klusáčka a zelenobílého klubu rozešly, neboť původní kontrakt, který vypršel se závěrečným duelem sezóny, se někdejší reprezentační asistent rozhodl neprodloužit.

Důvodem je jeho zamýšlená spolupráce s Ivanem Haškem, kterému před časem dělal asistenta ve Spojených arabských emirátech a Saúdské Arábii. Tentokrát by se jejich cílem mohl stát Katar. Transfer obou českých koučů je prý těsně před uzavřením, definitivu však ještě nemají.

Klokani nyní hledají náhradu, jasno by mělo být v nejbližších dnech.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava