Hlavní obsah

Byl jsem dojatý, když Jiráček řekl na svatbě ano, přiznal Horváth

Plzeň

Do areálu v Luční ulici dnes vlétl Pavel Horváth na kole jako blesk, na startu letní přípravy Viktorie Plzeň byl očividně v dobrém rozmaru. A také v příznivé váhové kondici. „Nemohl jsem tě poznat, jsi jiný hráč,“ culil se obránce František Rajtoral, který na jaře působil v Hannoveru a Horvátha delší čas neviděl.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský záložník Pavel Horváth.

Článek

„Není to špatný, cítím se skvěle, makal jsem na sobě," podotkl Horváth a vzápětí zahájil s Viktorií první trénink před novou sezónou. S vědomím, že tato letní příprava je pro něj s nejvyšší pravděpodobností poslední v kariéře, po sezóně s fotbalem skončí.

„Ano, přesně to se mi honí hlavou... Celkem logicky je to pravděpodobně moje poslední letní příprava. Doufám, že se připravím natolik dobře, abych si sezónu mohl užít. A tak nějak se s českými fanoušky rozloučit," usmál se Horváth.

Vzhledem ke karetnímu trestu v závěrečném kole první ligy měl o týden delší dovolenou, tři týdny odpočinku po náročné sezóně mu prý stačily. Nyní o víkendu si dovolenou zpestřil návštěvou svatby bývalého spoluhráče z Plzně Petra Jiráčka, který působí v bundesligovém Hamburku.

Jakou radu do manželství mu zkušený záložník udělil? „Po pravdě, byl jsem při obřadu dojatý, takže jsem mu toho moc neřekl. Jen jsem mu řekl: tak, a je to," smál se Horváth.

Reklama

Související témata: