Hlavní obsah

Starka se s Příbramí nechce nervovat kvůli záchraně

Letní přípravu dnes zahájil také dvanáctý tým posledního ročníku nejvyšší soutěže, fotbalisté Příbrami. Obránce Milan Mišůn přestoupil do Jablonce, kapitán mužstva Aleš Hruška odešel na hostování do Mladé Boleslavi. Josef Divíšek a Martin Krameš začnou přípravu v druholigovém Táborsku, Jan Kvída je na herní zkoušce ve Vlašimi. Do přípravy nenastoupil Jakub Jugas, jemuž skončilo hostování ze Zlína, a také Aziz, který si hledá angažmá.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Nemocný obránce Tomáš Zápotočný zatím Příbrami chybí.

Článek

Do přípravy se naopak zapojí Martin Zeman, který v Příbrami hostoval ze Sparty již na jaře, a také nejlepší střelec týmu v loňské sezóně Jakub Řezníček, který je v klubu na ročním hostování z Mladé Boleslavi. Na zkoušku se hlásí Martin Sus, který nastupoval naposledy za Vlašim.

Na prvním tréninku přivítal trenér Petr Čuhel také novou posilu ze Znojma, obránce Josefa Hnaníčka. Další novou tváří je brankář Marek Boháč, odchovanec Slavie, který dříve působil také na Žižkově.

„Začala příprava po letos extrémně krátké dovolené. V kabině jsme přivítali 22 hráčů a 3 brankáře, čekáme, že se do přípravy ještě zapojí Martin Zeman, Jakub Řezníček a jeden brankář z Mladé Boleslavi, tyto příchody jsou v jednání. Zápotočný chytil zápal plic a zřejmě nestihne začátek ligy. Nejsme z toho šťastní a musíme to nějak vyřešit. Doufám, že budoucí ročník ligy bude lepší než ten loňský, abychom neměli takové nervy se záchranou," citují klubové stránky prezidenta Jaroslava Starku.

Šanci získat místo v kádru dostanou také talentovaní příbramští mladíci Petr Rys, Jan Suchan, Filip Řezáč a Antonín Barák. Z hostování v nizozemském Eindhovenu se vrátil Aleš Matějů.

Reklama

Související témata: