Hlavní obsah

Fotbalisté Slavie pojedou v přípravě do Německa a do Francie

PRAHA

Třikrát vyrazí v letním přípravném období do zahraničí fotbalisté českého vicemistra Slavie Praha. Pokud manažer potvrdí červenobílým soupeře, absolvuje Slavia osmidenní soustředění i závěrečnou herní přípravu v Německu, hlavní zápasový předligový blok pak bude ve Francii. Přípravu na nový ročník a především na kvalifikaci o Ligu mistrů zahájí pražský tým nejdříve ze všech účastníků první ligy.

Foto: Slavia

Ilustrační foto.

Článek

Trenér Karel Jarolím naplánoval začátek přípravy už na pondělí 20. června, na úvod čeká jeho svěřence čtyřdenní hrubá fyzická příprava v Krkonoších. Poté se celek bude připravovat v Praze na Strahově a první zápas sehraje 29. června s dosud neučeným soupeřem.

Ještě před plánovaným odjezdem do Německa absolvují slávisté 2. července turnaj v Nové Včelnici, kde vedle nich hrají Drnovice, Mladá Boleslav a Brno. V Německu se bude mužstvo připravovat od 4. do 12. července a mělo by tam sehrát čtyři zápasy.

Po necelém týdnu v Praze odjedou slávisté do Francie (18.-24. července), kde je čekají zápasy s Auxerre, Štrasburkem a Nancy. Po návratu bude Slavia trénovat v Praze a před ligou si ještě zajede k dvěma zápasům do Německa, kde se utká s Plavnem a s Aue.

Program přípravy Slavie:
20. června: zahájení přípravy
20.-24. června: soustředění v Krkonoších
29. června:Slavia - dosud neurčený soupeř
2. července:turnaj v Nové Včelnici (Drnovice, Mladá Boleslav, Brno, Slavia)
4.-12. července: pravděpodobně soustředění v Německu se čtyřmi zápasy
16. července:Slavia - dosud neurčený soupeř,
18.-24. července: soustředění ve Francii
19. července:Auxerre - Slavia
23. července:Štrasburk - Slavia
24. července:Nancy - Slavia
29. července:VfC Plavno - Slavia (19:00)
30. července:Aue - Slavia (15:00)

Reklama

Související témata: