Hlavní obsah

Fotbalisté Jihlavy odjeli na soustředění i s obráncem Tlustým

Jihlava

Fotbalisté Vysočiny Jihlava zamířili v pondělí po poledni k hernímu soustředění do Rakouska i se stoperem Petrem Tlustým, který se po dlouhých jednáních dohodl s vedením klubu na prodloužení smlouvy. Do Jihlavy se vrátil ze Sparty na další hostování obránce Adam Jánoš. Jihlava změří v úterý síly s nejúspěšnějším ázerbájdžánským klubem Neftči Baku a v sobotu bude hrát se třetím nejlepším týmem francouzské ligy OSC Lille, v němž působí český obránce David Rozehnal.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jihlavský trenér Petr Rada.

Článek

V kádru Vysočiny chybí zraněný Marek Jungr a také obránci Martin Sladký, Žarko Udovičič a Damir Rašič, o které po zkoušce nemá vedení klubu zájem. V prvním duelu proti Baku nebudou k dispozici Arnold Šimonek a Jiří Krejčí, kteří se na pondělním dopoledním tréninku před odjezdem srazili hlavami a utrpěli tržné rány.

"Dva zápasy s velmi kvalitními soupeři dopomohou k vykrystalizování sestavy. Zejména Lille bude kvalitní předligovou prověrkou. Na hráče čeká také náročný tréninkový program," řekl kouč Petr Rada. Na zpáteční cestě měla Jihlava ještě sehrát utkání s Českými Budějovicemi, které ale bylo zrušeno.

Reklama

Související témata: