Hlavní obsah

Známe výherce soutěže o lístky na Superpohár a dresy nároďáku

Mistrovství světa v Brazílii skončilo, fotbaloví fanoušci ale nedostanou šanci vydechnout. Na dveře klepe domácí liga, jejíž start předznamená páteční Superpohár mezi pražskou Spartou a Viktorií Plzeň. Na Sport.cz jsme hráli o celkem dvacet vstupenek na superpohárový duel a pětici replik dresů národního týmu. Vyhráli jste?

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Sparty Praha s pohárem pro mistra ligy.

Článek

Soutěž probíhala na Sport.cz v pondělí 14. července. Nárok na dvě vstupenky získalo deset čtenářů, jejichž e-mail se správnými odpověďmi přišel jako 10., 20., 30., 40., 50., 60., 70., 80., 90. a 100. v pořadí. Prvních pět výherců navíc získalo repliku dresu české fotbalové reprezentace. Výherce jsme kontaktovali telefonicky a výhry jim odeslali poštou.

Soutěžní otázky a odpovědi
1) Kdy se hrál první ročník Superpoháru?
V roce 2010
2) Který tým vyhrál Superpohár v roce 2013?
Jablonec

Letošní Superpohár se hraje v pátek 18. července od 17.45 na stadiónu pražské Sparty. Ligový mistr jde do zápasu jako držitel double z minulé sezóny, Plzeň získala možnost zahrát si o první trofej sezóny jako poražený finalista Poháru České pošty, v němž podlehla letenskému týmu v penaltovém rozstřelu. Předprodej vstupenek stále běží zde.

Výherci soutěže
2x vstupenka + dres
Radek Nedoma, Benešov
Jan Strnad, Praha
Marie Natálie Smolíková, Domažlice
František Kreisinger, Jílové
Vratislav Fučík, Kamenice
2x vstupenka
Vlastimil Pech, Kralovice
Petr Král, Lovosice
Ján Hudymáč, Hostivice
Tomáš Roubíček, Turnov
Vladimír Hrbák, Praha

Reklama