Hlavní obsah

Příbram získala Nevese a dala dohromady dvojčata

Příbram

Obránce Fernando Neves a brankář Lukáš Krbeček posílí v nové sezóně fotbalovou Příbram. „Vidíte, že nejen civilní život, ale také fotbalový je plný zvratů a přesto, že jsme avizovali, že nás tito hráči neposílí, dnes jsou tady,“ uvedl na tiskové konferenci generální manažer klubu Petr Větrovský.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fernando Neves po Baníku a Slavii oblékne dres třetího českého klubu.

Článek

Fernando Neves přichází na hostování ze Slavie, které pomohl vybojovat záchranu v nejvyšší soutěži. „Chtěl bych poděkovat panu Starkovi a panu Větrovskému, že o mě měli zájem a já tu nyní můžu hrát. Budu na hřišti odvádět maximální výkony," uvedl fotbalista z Kapverd.

Lukáš Krbeček v minulé sezóně nastupoval za Sokolov a v rámci systému farem se mihl také v třetiligových Karlových Varech, kde zrovna trénoval brankáře jeho otec Jiří, někdejší ligový gólman.

„Již jsem v Příbrami působil a byl jsem spokojený, chtěl bych navázat na výkony, které jsem tu předváděl za minulého působení. Těší mě, že budu v týmu s bratrem," zmínil své dvojče Tomáše.

Fillo blízko hostování

Do přípravy Příbrami se zapojil také plzeňský fotbalista Martin Fillo, který naposledy působil v anglickém klubu Brentford. „Začne s námi trénovat. Jednání stále probíhají, a pokud vše vyjde, tak by přišel na půlroční hostování. Věřím, že Martin Fillo pomůže zkvalitnit naší zálohu, a že jeho příchod pomůže také k větší fotbalovosti mužstva," řekl k příchodu plzeňského fotbalisty prezident klubu Jaroslav Starka.

Další možnou posilou je Selmir Mahmutovič, bratr Aidina Mahmutoviče z Teplic. Selmirovi je 21 let a v juniorském týmu je na zkoušce.

Reklama

Související témata: