Hlavní obsah

Baranek jde do Jablonce, který láká i stopera Müllera

Fotbalový záložník Miroslav Baranek, který na jaře hostoval z pražské Sparty v Mladé Boleslavi, a nyní mu na Letné končí smlouva, se stane novou posilou Jablonce. "S hráčem i Spartou jsme na přestupu domluveni," uvedl sportovní ředitel severočeského klubu Radovan Hromádko.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Miroslav Baranek

Článek

"Už ve středu přijde Baranek na první trénink. A v nejbližších dnech s ním chceme uzavřít dvouletý kontrakt. Zbývá doladit jen detaily," dodal šéf Jablonce.

Jablonečtí potřebují ještě vyztužit defenzivu poté, co odešel Laštovka do německého Fürthu a spekuluje se i o přestupu Dosoudila do tureckého Denizlisporu. "Může se to stát. Dosoudil má i jiné nabídky z ciziny. Proto chceme být i na tuto variantu připraveni a sháníme zkušené hráče. Nejblíže se zdá příchod Müllera z Blšan, ale ještě to není hotové," poznamenal Hromádko.

"Změně dresu se nebráním. Snad už probíhají jednání mezi kluby, ale nechávám to na manažeru Ondřeji Chovancovi. Ve čtvrtek nejspíš zahájím  přípravu v Blšanech, a pak se uvidí," uvažoval 35letý Martin Müller, pro něhož by byl Jablonec po Chebu, Drnovicích, pražské Slavii a Blšanech pátou prvoligovou štací.

Reklama

Související témata: