Hlavní obsah

Slavia se musí obejít bez ruských miliónů, Řebíčkova jednání s movitým investorem skončila

Praha
Aktualizováno

Už prázdninový odchod poradce Igora Kornějeva z pražského Edenu signalizoval, že z dohody o vstupu ruského strategického partnera do fotbalové Slavie sejde. „V klubu už nepůsobí, se Slavií nemá momentálně žádný vztah,“ potvrdil ostatně sportovní ředitel Karol Kisel, když do trenérské funkce instaloval Miroslava Beránka. Rozloučením s Kornějevem, jenž byl vnímán jak emisar nového vlastníka z Ruska, stvrzoval, že jednání uvízla na mrtvém bodě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Teď už extrenér Slavie Alex Pastoor (zleva), sportovní ředitel Karol Kisel a poradce pro sportovní úsek Igor Kornějev.

Článek

Nyní se informace potvrzují. Podle deníku Insider, který cituje server aktuálně.cz, sáhodlouhá jednání s ruskými investory už dokonce definitivně skončila. A neúspěchem, takže fotbalová Slavia zůstává dál v držení dosavadního majitele Aleše Řebíčka.

Jednání se přitom vlekla řadu měsíců, do Edenu přišel nejen Kornějev, ale na epizodní jarní štaci i třeba nizozemský kouč Alex Pastoor, do dění promlouvali ze zákulisí i další muži mající připravit půdu pro vstup ruského Lukoilu.

Teď už v Edenu nepůsobí nikdo z nich. Rozpor mezi Alešem Řebíčkem a ruskými investory nastal podle Insideru hned v několika bodech. Majiteli Slavie se nezamlouvala cena, na kterou jeho vyhlédnutí partneři klub ohodnotili a kterou byli ochotni zaplatit, stejně tak mu nebylo po chuti, že by ho odstranili z prezidentského křesla, které si chtěl ponechat.

Slavia tak půjde do nové sezóny zase bez naslibovaných miliónů a bude si muset vystačit s kádrem, který trenér Beránek převzal a do něhož se vrátil stoper Martin Latka a v němž se objevili Albánec Bekim Balaj poté, co skončil ve Spartě a Jiří Bílek po návratu z Lubinu.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články