Hlavní obsah

FANTASY: Hübschman, Pilař, nebo Nešpor? Která posila vás vyjde nejlevněji?

fantasy

Nejvyšší fotbalová soutěž se nám kvapem blíží. Pozornost všech fanoušků a hlavně hráčů Fantasy se začíná obracet směrem k tuzemské fotbalové soutěži. Před jejím startem jsme si pro vás připravili stručný přehled hlavních změn, které se v jednotlivých týmech udály. Na následujících řádcích vám představíme některé zajímavé přestupy společně s informací, na kolik peněz vás tito hráči, pokud si je budete chtít zařadit do svého výběru, vyjdou.

Tak by mohla vypadat sestava složena z posil tuzemských týmů.

Článek
Fotogalerie

Největším adeptem na zisk titulu je Sparta Praha. Ta vsadila spíše na udržení týmu, než na velké přestupy. A proto se žádné velké přestupy v týmu neodehrály. Z Mladé Boleslavy přišel dávat branky na Letnou Martin Nešpor. Těžko říct, do kolika ligových utkání Nešpor zasáhne, a tak ho pro první kola pořídíte za velmi příznivých 4,6 mil. Další posilou je Michal Breznaník, ten se už dokonce stihl prosadit v ostrém zápase proti Plzni a jeho cena začíná na 6 mil. I do obrany si Sparta pořídila posilu, tou je Radoslav Kováč, jehož zkušenosti mohou Spartě ještě hodně pomoct a jeho pořizovací cena je 4,2 mil.

Pilař, Chramosta a Vaněk posílili Plzeň

Plzeň se posilnila o především o tři zvučná jména. Jan Chramosta z Mladé Boleslavi patří k fotbalistům s velkým potenciálem se na tuzemské scéně prosadit, uvidíme, jestli k tomu dostane v Plzni prostor. Jeho cena je ustavena na 6 mil. Z Turecka přišel posílit Plzeň Ondřej Vaněk. Talentovaného záložníka, který se může pochlubit i sedmi reprezentačními starty, si můžete pořídit za cenu 10,3 mil. Do Plzně se po delší pauze vrátil i Václav Pilař. Potvrdil své kvality, když nastoupil v poločase do Superpoháru a velmi oživil hru Plzně, bohužel musel být vystřídán kvůli zranění v obličeji a nemohl svůj výkon korunovat brankou. My věříme, že na své výkony Pilař naváže a jeho cena je stanovena na 8 mil.

Velkou posilu hlásí i tým Jablonce. Trenér Šilhavý se rozhodl zařadit do týmu vedle mladých hráčů i zkušenější borce, a my se můžeme těšit na výkony Tomáše Hübschmana. Pokud nevíte, jestli zařadit tohoto borce do sestavy, možná vám ulehčíme rozhodování nízkou cenou 7 mil. V Jablonci se představí také zkušený Tomáš Jun, který přišel z Austrie Vídeň a jeho pořizovací cena je 6.7 mil. Velmi zajímavou akvizicí je taktéž Martin Pospíšil, který přišel z Olomouce. Silnou útočnou vozbu hlásí v Boleslavi, kde se představí nová trojice útočníků: Wágner (7,3 mil.), Ďuriš (11,2 mil.) a Skalák (8,7 mil.). Obranu vyztužil Jakub Navrátil. Tohoto obránce, který přichází z úspěšné mise v  Turecku, pořídíte za 7,5 mil.

Reklama