Hlavní obsah

FANTASY: V úvodním kole věříme Spartě, Plzni a Liberci!

fantasy

A je to tu! V pátek v 18 hodin startuje zápasem Bohemians 1905 a Sparty nový ročník Synot ligy! Spolu s ním se do svých bojů vrhají i všichni Fantasy trenéři. Redakce Fantasy si dovolila přinést pro první kolo tip na základní jedenáctku.

Kapitánem týmu bude skvěle hrající sparťan Kadeřábek.

Článek

Sparta Praha to je opět velký favorit na zisk titulu. Tým zůstal přes léto takřka nezměněn, takže kompaktnost a sehranost dokazoval i v přípravě. K prvnímu zápasu zajíždí Sparta na hřiště jiného pražského celku Bohemians. A nic jiného než vyhrát Spartě nepřísluší. My věříme v čisté konto hostů, a proto se v bráně objevuje Bičík a před ním Kadeřábek, který by mohl defenzivní výkon podpořit i gólovou asistencí. V útoku je pak posledním zástupcem Sparty David Lafata, kterého zastihla nová sezóna ve skvělé střelecké formě.

V ideální jedenáctce jsou i hráči Jablonce

Mezi černé koně soutěže patří tým Jablonce, který už v přípravě podával velmi dobré výkony. Proti Brnu by mohl zaznamenat střelecký úspěch, o ten by se mohli postarat skvělou nahrávkou tvořič hry Pospíšil nebo jeho kolega ze zálohy Kopic.

Plzeň zatím nepředvádí oslnivé výkony, ale do začátku sezóny vyrazí k zápasu proti Příbrami, kde by měla bez větších potíží získat tři body. Do naší sestavy tak putuje obránce Procházka, který by se mohl gólově prosadit po standardní situaci, záložník Rajtoral, který by měl zásobovat přesnými centry Tecla, ten by se zase měl postarat o jejich přetavení v góly.

Obranou čtveřici doplní nový kapitán Liberce Fleišman, společně se svým kolegou z obrany a zástupcem Rajnochem. Záložní řadu pak vyztuží Ščuk.

Reklama

Související témata: