Hlavní obsah

Ligové statistiky: Příbram nejlépe střílela, Slavia vyhrála nejvíce soubojů

Druhé kolo Synot ligy přineslo řadu překvapení, očekávaných výsledků, ale i zajímavostí. Hned několik jich najdeme ve statistikách na oficiálním webu synotliga.cz. Kdo nejvíce vystřelil na soupeřovu bránu? Jaký tým disponoval největší procentuální úspěšností přihrávek? Či jak dopadl souboj Sparta - Jihlava z pohledu statistik?

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložníka Sparty Praha Bořka Dočkala (uprostřed) brání jihlavský Tomáš Kučera.

Článek
Fotogalerie

Nejvíce střel na branku protivníka vyslali hráči Příbrami. Bohužel pro ně to v duelu s Libercem ke gólovému efektu nevedlo. Hned za nimi jsou hráči Sparty, kteří sedm pokusů na branku přetavili ve tři branky do sítě Jihlavy.

Ukazatel procentuální úspěšnosti přihrávek nabídl nesmírně vyrovnaný boj. První Sparta předběhla soupeře na dalších pozicích jen o jednotku procent. Velké rozdíly na předních příčkách se tentokráte nekonaly.

Ve vyhraných soubojích kralovali hráči Slavie, jenž prožívají skvělý vstup do sezóny. Bojovnost týmu trenéra Miroslava Beránka se projevila i v čísle 123 - tedy počtu vyhraných soubojů.

Oficiální web soutěže se v duelu head to head zaměřil na duel Sparta - Jihlava. Zatímco výsledkově zápas vyzněl jasně pro domácí celek, v některých ukazatelích to tak velký rozdíl nebyl. Například nejrychlejší hráči z obou týmů mají naprosto stejnou rychlost. Costa s Jungrem vyvinuli rychlost 32,04 km/h.

Reklama

Související témata: