Hlavní obsah

FANTASY: Nadcházející fotbalové kolo by mělo patřit hráčům Dukly!

Další kolo nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže klepe na dveře. To předchozí ovládl Tomáš Přikryl, který byl k mání za pouhých 5,2 miliónu. Do sestavy si ho však zařadily jen dvě procenta Fantasy trenérů. Uvidíme, kdo se stane nejúspěšnějším hráčem nyní. Naše redakce věří, že svá utkání zvládne Dukla Praha společně se Spartou. Pojďme se nyní podívat, kteří hráči se dostali do našeho výběru.

Kapitánem našeho týmu bude v 3. kole Synot ligy záložník Hušbauer.

Článek

Dukla Praha si odvezla minulé kolo cenné tři body ze hřiště, kde se celku dlouhodobě nedařilo. Díky chybě brankáře Hrušky porazila Mladou Boleslav. Věříme, že na domácí půdě hráči z Julisky tři body potvrdí a porazí Brno. I když Brno dalo Hradci Králové tři branky, proti Dukle to budou mít střelci Zbrojovky těžší a věříme, že Dukla uhájí čisté konto. Do obrany proto putuje Vorel společně se svým parťákem ze stoperské dvojice Štětinou.

Sparta čisté konto v Příbrami neudrží

Sparta jede na hřiště Příbrami, která nastřílela dvě branky Plzni. Myslíme si, že to bude zápas, kde padne více branek, a proto mají v naší sestavě místa hráči, kteří se umí prosadit.

Příbram zastupuje Pilík, který by mohl nejen připravovat brankové příležitosti svým spoluhráčům, ale sám by mohl rozvlnit síť soupeře. Další hráči, kteří by měli posílat své spoluhráče do brankových situací, jsou Dočkal s Hušbauerem, kterému dáváme dokonce kapitánskou pásku.

V útoku pak bude z činnosti záložníků těžit Lafata. Vedle kapitána Sparty bude vepředu hrát Harba, který určitě bude chtít vstřelit branku, aby pomohl svému celku k výhře nad Bohemians 1905 a hlavně k prvním bodům v soutěži. Eliminovat útočně výpady vršovického celku by měl v naší brance Hanuš.

Reklama

Související témata: