Hlavní obsah

Slavia namlsala fanoušky, večer by mohla sesadit Spartu

Příznivci červenobílých nevěří svým očím. Sešívaní se v minulé sezóně zachránili až v posledním kole. A nový ročník Synot ligy teď raketově odstartovali dvěma výhrami. Fotbalisté Slavie tak jsou jediným týmem, který by o víkendu mohl sesadit vedoucí Spartu. Museli by však v posledním utkání 3. kola porazit Liberec o tři góly. Zápas se hraje v Edenu od 20:15, přímý přenos vysílá ČT Sport. Všechny ligové zápasy můžete sledovat v on-line reportážích na Sport.cz.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Slavie Praha Milan Škoda (vlevo) a Jaromír Zmrhal slaví gól proti Ostravě.

Článek

„Na zápas se všichni těšíme. Očekávám, že to bude nejtěžší z tří úvodních zápasů. Trochu jsme fanoušky namlsali a budou určitě chtít, abychom v tom pokračovali," tuší trenér Slavie Miroslav Beránek, jehož citují klubové stránky. „Chceme fanoušky do Edenu přilákat a předvést jim kvalitní výkon, a to nejlépe s vítězstvím na konci," plánuje si kouč.

Pražané Slovan v Edenu dvakrát za sebou porazili. „Liberec jsme v posledních zápasech sledovali. Má za sebou předkolo Evropské ligy. Myslím si, že proto to pro nás může být těžší. Na zápas se důkladně připravujeme a chceme v něm uspět," ujišťuje Beránek, který se bude muset obejít bez brankáře Martina Berkovce.

Záložník Jaromír Zmrhal pomohl před týdnem k vítězství nad Baníkem vstřeleným gólem, sešívaní budou chtít vyhrát i proti Liberci. „Myslím, že by to mohl být parádní zápas. Jak Liberec, tak my budeme chtít hrát dopředu. Mohl by být k vidění dobrý útočný fotbal," tuší slávistický odchovanec.

Reklama

Související témata: