Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Slavia a Plzeň vzaly obrany soupeřů i ideální jedenáctku útokem

Eden zaplavuje čím dál větší euforie. Fotbalisté Slavie po mizerných sezónách najednou vedou tabulku a Liberci nasázeli čtyři góly. Stejně štědrá byla Plzeň v Českých Budějovicích, což se samozřejmě muselo v nominaci ideální sestavy 3. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz projevit. Oba produktivní týmy mají v jedenáctce po třech zástupcích.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 3. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz

Článek

Zkoušeli z něj udělat stopera, jenže Milan Škoda je útočník - a konečně taky kanonýr. Táhne teď Slavii a se čtyřmi trefami vévodí tabulce střelců. V duelu s Libercem potvrdil výbornou formu také záložník Zmrhal, po Latkově zranění držel obranu jeho kolega Bílek. V dresu Slovanu se ukázal Šural, ani jeho gól ovšem Slovanu nepomohl.

Hladká výhra v Budějovicích zase nepomohla trenéru Uhrinovi k tomu, aby se udržel na lavičce Viktorie. Jeho svěřenci si nicméně na hřišti zařádili podle libosti, vybrali jsme autora dvou gólů Chramostu, obránce Řezníka a režiséra hry Hořavu.

Sparta se jako již tradičně v Příbrami trápila až běda, k jediné brance v utkání výrazně pomohl uzdravený Krejčí. Slovácko si i díky zásahům stopera Košúta veze bod z Jablonce, Teplicím pak plichtu v Ostravě vychytal brankář Grigar.

Klokani pak v duelu posledních týmů, které po dvou kolech ještě nebodovaly, uspěli v Jihlavě, kde se mohli opřít o záložníka Moravce.

Sestava 3. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Grigar (Teplice) - Řezník (Plzeň), Bílek (Slavia), Košút (Slovácko) - Moravec (Bohemians), Hořava (Plzeň), Zmrhal (Slavia), Krejčí (Sparta) - Chramosta (Plzeň), Škoda (Slavia), Šural (Liberec).

Reklama