Hlavní obsah

FANTASY: Hradec gólové trápení v Plzni neukončí. Věříme v čisté konto Plzně

Praha

Nejvyšší fotbalová soutěž má za sebou tři kola. V jejím vedení se objevila díky lepšímu skóre Slavia Praha. To se projevilo i ve Fantasy, jelikož se mezi deset nejoblíbenějších hráčů Fantasy probojovali hned dva slávisté – Martin Latka a Milan Škoda. Škoda se s Janem Chramostou dělil ve třetím kole o druhé místo v pořadí nejúspěšnějších fotbalistů. To první si díky zisku 13 bodů vysloužil Radim Řezník.

Kapitánem týmu režisér hry Sparty Hušbauer.

Článek

Čtvrté kolo odstartují v pátek dva zápasy. Od 18:00 Liberec s Duklou Praha a následně odehraje domácí souboj Sparta Praha proti Ostravě. Liberec se zatím nepředvádí v ideální formě, my ale věříme, že se minimálně jednou gólově prosadí a do naší sestavy tak míří ofenzivní Hadaščok. V útoku ho doplní Došek, který si připsal již dvě branky a celé Slovácko se prezentuje sympatickými výkony. Proti trápící se Jihlavě by se tento útočník měl prosadit. Třetím do party je pak David Lafata.

Sparta si s Ostravou poradí a ovládne domácí utkání

Jak již bylo napsáno, v pátek Sparta narazí na Ostravu. Tento souboj slibuje velmi atraktivní utkání, ve kterém by měla Sparta potvrdit mistrovské ambice a Ostravu porazit. Do obrany putuje Kadeřábek. Do zálohy Hušbauer, který by měl zásobovat Lafatu gólovými přihrávkami a když se nebude Lafatovi dařit šance proměnit, může vzít odpovědnost sám na sebe a rozhodnout o výhře svého týmu.

Maximální zastoupení tří hráčů mají v našem týmu fotbalisté z Plzně. Plzeň narazí na Hradec Králové, kterému se nepodařilo po svém návratu do nejvyšší fotbalové soutěže vstřelit branku a nic nenasvědčuje tomu, že by se mu to mělo povést zrovna proti Plzni. Branku hájí Kozáčik. O eliminaci hradeckých útoků se společně s ním bude snažit dvojice Procházka, Limberský.

Reklama

Související témata: