Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Teplický uragán vzal Slavii i ideální jedenáctku útokem

Tři body svému Frantovi získali. Fotbalisté Teplic doma nastoupili poprvé od úmrtí dlouholetého klubového ředitele Hrdličky a proti Slavii podali vynikající výkon. V nominaci ideální sestavy 4. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz se to samozřejmě muselo projevit. Severočeši do ní dodali tři hráče. Další dva pak ostravský Baník, který se na Spartě postaral o senzaci kola, a také Plzeň s Mladou Boleslaví.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 4. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz

Článek

Sešívaní byli po třech kolech stoprocentní, na teplický elán ovšem nestačili. Kouč Ščasný se zase mohl spolehnout na své exotické hvězdy Nivalda a Litsingiho, výborně zahrál i mladý Vůch.

Sparta po dvou letech prohrála doma. Baník se na ni výtečně nachystal a k vítězství mu stačila jedna trefa s přehledem hrajícího Greguše a obětavá defenziva v čele s výborným brankářem Pavlenkou.

Plzeň poprvé vedená koučem Koubkem neměla žádný problém s Hradcem Králové. Povel k výhře 4:0 dal krásným gólem Limberský, proti svému bývalému klubu se vytáhl také Pilař. Mladá Boleslav si pak poradila s oslabenou Příbramí, dvě branky vstřelil její odchovanec Wágner, jednou se blýskl obránce Bořil.

Dvakrát skóroval také Došek, kapitán Slovácka dovedl svůj tým k výhře nad Jihlavou. Dukla přivezla bod z Liberce také díky výkonu stopera Štetiny.

Sestava 4. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz
Pavlenka (Ostrava) - Bořil (Ml. Boleslav), Štetina (Dukla), Limberský (Plzeň) - Vůch (Teplice), Greguš (Ostrava), Pilař (Plzeň), Nivaldo (Teplice) - Litsingi (Teplice), Došek (Slovácko), Wágner (Ml. Boleslav).

Reklama