Hlavní obsah

Statistika: Zavadil nejlépe připravoval šance, přesným přihrávkám vládl Matějovský

Netušíte, který hráč během 4. kola fotbalové Synot ligy připravil pro své parťáky na hřišti nejvíce brankových příležitostí? Pomůže vám statistika Chance index, kterou naleznete na oficiálních webových stránkách synotliga.cz. Triumf si v posledním odehraném kole připsal brněnský kapitán Pavel Zavadil.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brněnský kapitán Pavel Zavadil.

Článek
Fotogalerie

Bohužel pro Zavadila přinesl jeho výkon týmu z Moravy jen bod za remízu 2:2 s Českými Budějovicemi. „Rozhodující pro nás bylo, že jsme se nedokázali dostat do dvoubrankového vedení. Soupeři jsme dvakrát lacině nabídli vyrovnání, musíme si uvědomit, že takto nemůžeme hrát. Na gól se nadřeme, snadno inkasujeme. Jsme smutní, ale tak to ve fotbale někdy je," svěřil se brněnský kouč Václav Kotal.

Zajímavá čísla vypíchl web soutěže i mezi týmovými a individuálními statistikami. Nejlepšími střelci na soupeřovy branky byli teplický Nivaldo a mladoboleslavský Wágner. Přesným přihrávkám zase vládl sparťan Marek Matějovský, který se jediný přehoupl přes hranici sto přesných přihrávek v jednom utkání.

Týmovým lídrem v počtu střel se stal se čtyřiadvaceti pokusy Liberec, který ovládl i statistiku vyhraných soubojů. Přihrávkám jasně vládla pražská Sparta, ovšem jak se ukázalo, počet přesných přihrávek vám utkání nevyhraje (podlehla Baníku 0:1).

Reklama

Související témata: