Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Plzeňáci a sparťani padli, na jejich místa se tlačí nové tváře

Černý víkend favoritů. Fotbalisté Plzně i Sparty prohráli a dali tak prostor k vyniknutí jiným hrdinům. V nominaci ideální sestavy 5. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz se to samozřejmě muselo projevit. Tři zástupce má v jedenáctce Dukla, po dvou Slavia, Bohemka a Hradec Králové.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 5. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz

Článek

Sešívaní dali zapomenout na prohru v Teplicích. V domácím duelu s Plzní se sice v závěru dostali pod velký tlak, ale výhru 1:0 a tím i návrat do čela tabulky udrželi. Hrdinou zápasu byl neprůstřelný brankář Hrubeš a znovu udeřil fantom Zmrhal - ve všech třech domácích zápasech se postaral o vítěznou trefu.

Dukla se náramně nachystala na rozklíženou Spartu. Jediný gól zápasu si připsal letenský odchovanec Tomáš Berger, jako za mlada kmital v záloze veterán Gedeon a mistrovské obraně neustále hrozil také útočník Krmenčík.

Klokani bodují na hřištích soupeřů, tentokrát si pro tři body dojeli do Příbrami. Mazák Brabec si přes celé hřiště doběhl pro vítěznou trefu, v záloze se dařilo Moravcovi. První výhru v sezóně zaznamenal Hradec Králové, proti Slovácku o sobě dali vědět Štípek a Dvořák.

Nečekaným kanonýrem Jablonce je obránce Novák, který dvěma zásahy skolil poslední Jihlavu. Ani aktivní obránce Krob naopak nepomohl Teplicím k výhře nad Libercem.

Sestava 5. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Hrubeš (Slavia) - Krob (Teplice), E. Brabec (Bohemians), Novák (Jablonec) - Moravec (Bohemians), Zmrhal (Slavia), Gedeon (Dukla), Štípek (Hradec) - Berger (Dukla), Krmenčík (Dukla), Dvořák (Hradec).

Reklama