Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Pilař už zase táhne Plzeň, velká bitva na Stínadlech

Praha

Šlágr víkendu nezklamal, i když vygradoval hlavně až ve druhém poločase. Sparta v Teplicích znovu nevyhrála, zápas skončil 0:0, ale svou úrovní rozhodně nezklamal, což se projevilo také v nominaci ideální sestavy 7. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz. Oba soupeři ze Stínadel do ní dodali po dvou hráčích.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 7. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz

Článek

Teplická Stínadla nejsou pro Spartu oblíbeným stadiónem. V minulém ročníku tady utrpěla jedinou ligovou porážku, v sobotu uhrála jen remízu. A to ještě musí hodně děkovat skvělému brankáři Bičíkovi a také stoperu Kováčovi, který měl v obraně spoustu práce. V teplickém dresu patřili k nejlepším mladíci Vůch a Takács.

Také duel Liberce s Plzní byl bitvou se smírným koncem. Viktoria se může čím dál tím více spolehnout na výkony reprezentanta Pilaře, Slovan zase těží ze zásahů Šurala, který už do národního týmu také nakukuje.

Jablonec uspíšil odchod příbramského kouče Čuhela, k vysoké výhře významně přispěl obránce Romera. Mladík Stronati byl zase oporou Baníku při výhře nad Mladou Boleslaví. Klokani ovládli derby na Dukle, jediný gól zápasu vstřelil Moravec.

Na střelecké obrození dlouho čekal jarní kanonýr Harba. A dvěma trefami zajistil první výhru svojí Jihlavě zrovna v Hradci Králové, kde v české lize začínal... Dva góly zaznamenal také brněnský Vávra a Zbrojovka díky jeho příspěvku poprvé v historii české ligy zvítězila až na 21. pokus na Slavii.

Sestava 7. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Bičík (Sparta) - Romera (Jablonec), Kováč (Sparta), Stronati (Ostrava) - Vůch (Teplice), Moravec (Bohemians), Takács (Teplice), Pilař (Plzeň) - Šural (Liberec), Harba (Jihlava), Vávra (Brno).

Reklama

  1 : 1 Karviná - Bohemians 1 : 1 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  0 : 0 Jablonec - Zlín 0 : 0 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  4 : 3 Sparta - Ostrava 4 : 3 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články