Hlavní obsah

Olomouc získala za tři hráče drnovického Onofreje

Fotbalová Olomouc má další posilu na levou stranu. Sigma se s druholigovými Drnovicemi dohodla na příchodu slovenského záložníka Ladislava Onofreje, kterého v jihomoravské vesnici nahradí Pavel Zbožínek, Tomáš Bouška a Jiří Gába.

Foto: ČTK/Vladislav Galgonek

Pavel Zbožínek (vpravo) zamířil z Olomouce do Drnovic.

Článek

Oboustranná dohoda, jejíž konečná podoba se finalizuje, má zatím platnost na jednu sezonu. "Onofrej přichází na roční hostování s opcí. Sezonu stráví v Drnovicích i naši tři hráči," řekl sportovní ředitel Jiří Kubíček.

Sedmadvacetiletá drnovická posila se dnes začlení do přípravy v novém působišti a už v sobotu by se mohla dočkat ostrého startu. Kubíček uvedl, že se snaží vyřídit všechny formality, aby byl Onofrej trenéru Uličnému k dispozici už pro víkendovou cestu do německého Dortmundu k utkání třetího kola Poháru Intertoto.

Odchovanec košického fotbalu, který do Drnovic přišel loni v létě ze Slovanu, bude po gólmanovi Lovásikovi a brazilském špílmachrovi Melinhovi patrně posledním přírůstkem do ligového kádru Olomouce. "Chtěli jsme brankáře, leváka a středního záložníka. Všechno máme. Teď potřebujeme kádr zúžit o dva tři hráče," prohlásil Kubíček.

Redukci sestavy zkomplikovalo zranění Vyskočila, který má z úterního přípravného duelu proti Slovanu Bratislava podle všeho zlomený nárt. "Počkáme, jak to s ním bude vypadat, a podle toho se zařídíme," dodal Kubíček.

Reklama

Související témata: