Hlavní obsah

FANTASY: Sázíme na papírové favority. Kapitánskou pásku dáváme Krejčímu

Další pokračování Fantasy fotbalové ligy nám přinese několik soubojů, kde na první pohled není těžké určit favorita. Úřadující mistr pražská Sparta přivítá na svém hřišti Hradec Králové, Plzeň se zase střetne s Ostravou. Uvidíme, jestli se teoretické předpoklady vyplní a favorité své zápasy zvládnou.

Kapitánem našeho týmu je záložník Sparty Krejčí.

Článek

Maximální počet tří hráčů má v naší sestavě tým pražské Sparty, který bude na svém hřišti hostit nováčka z Hradce Králové a nic jiného než tři body Letenští neberou. Východočeši se střelecky trápí a na Letné podle našeho názoru nepůjde o utkání, v němž by měl Hradec konto tří vstřelených branek rozšířit. Branku bude hájit Bičík a v obraně působit útočně laděný obránce Kadeřábek. O gólové příležitosti se bude starat Krejčí.

Chramosta se proti Ostravě prosadí

Plzeň nevyužila zaváhání Sparty na hřišti Teplic a zápas v Liberci také zremizovala. Do spousty šancí se dostával Chramosta, jenže žádnou z nich nedokázal proměnit. Doufáme, že v zápase proti Ostravě se konečně prosadí. Jeho parťákem bude záložník Vaněk.

Jablonec se představí po výhře v Příbrami na domácím hřišti proti Českým Budějovicím a pokud chce pomýšlet na účast v evropských pohárech, neměl by v utkání zaváhat. Do naší sestavy putují Pernica s Pospíšilem. Slovácko se bude snažit získat tři body proti Dukle. To nebude jednoduchý úkol, ale my věříme, že dvojice hlavních strůjců útočných akcí domácích Valenta a Došek se o nějakou branku postarají.

Reklama

Související témata: