Hlavní obsah

Bohemians 1905 prodloužili smlouvu s klíčovým hráčem Radou

Fotbalový klub Bohemians Praha 1905 dnes prodloužil smlouvu s jedním z klíčových hráčů Jakubem Radou. Ve vršovickém celku uzavřel odchovanec Sparty nový tříletý kontrakt. Původní smlouva mu měla vypršet v prosinci 2015.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jakub Rada z Bohemians 1905 (vlevo) a Marek Heinz ze Znojma.

Článek

"Jakub dozrál v důležitou osobnost našeho klubu. Obdivuji jeho herní odvahu a vítěznou mentalitu. Věřím, že dnešní událost má vysoký význam pro budoucnost Bohemky," řekl pro klubový web sportovní ředitel Tomáš Požár.

Sedmadvacetiletý Rada přišel do Bohemians v roce 2012 na hostování ze Sparty, později se jeho angažmá změnilo v přestup. Za "Klokany" zatím odehrál 65 zápasů v první a druhé lize, ve kterých zaznamenal sedm gólů a dvanáct asistencí.

"Tříleté prodloužení smlouvy s jedním z klíčových hráčů je součást stabilizační strategie sportovního úseku a celého klubu k tomu, aby se vedle vlastních odchovanců dlouhodoběji prosadili hráči, kteří zde začínali formou hostování a k Bohemce si za krátkou dobu vytvořili nejen profesionální, ale i srdeční vztah," uvedl ředitel klubu Ladislav Valášek.

Reklama