Hlavní obsah

FANTASY: V pražském derby věříme ve výhru Sparty! Kapitánskou pásku navlékne Šural

Je tu 9. kolo Fantasy fotbalové ligy a v něm se můžeme těšit na velmi vyrovnané souboje, ve kterých bude obtížné hledat favority. Tím nejočekávanějším zápasem je bezesporu pražské derby. Zajímavé duely nás ale čekají i v Liberci, Teplicích či Ostravě.

Kapitánem našeho týmu je objevený střelec Liberce Šural.

Článek

Obranou řadu jsme pro 9. kolo kombinovali ze zástupců dvou týmů. Ostrava se utká na domácím hřišti s Bohemians 1905 a před svými fandy by měla proti klokanům čisté konto uhájit. Do brány putuje Pavlenka, kterému budou v defenzivě vypomáhat Frydrych a Stronati. Po výprasku se Slováckem se dají v sestavě Dukly čekat změny. Stálice obranné čtveřice Pražanů Jan Vorel, by ale měl dirigovat svou obranu i proti Jihlavě.

Záložní řadu vyztuží fotbalisté Sparty

V záloze mají poloviční zastoupení hráči Sparty. Slavia Praha sice měla velmi dobrý vstup do soutěže, ale poslední čtyři ligové duely z pěti prohrála a ve své černé sérii bude podle naší redakce pokračovat i v utkání s rivalem z Letné. Útočné snahy hostů by měla režírovat dvojice Dočkal, Krejčí. V záložní řadě je doplní Litsingi z Teplic a Šural, který by se měl po viróze vrátit do základní sestavy Slovanu Liberec.

Libor Došek chytil opravdu skvělou formu a doufáme, že svůj gólový apetit potvrdí i v zápase proti Teplicím. Společně s forvardem Slovácka se na hrotu objeví mladoboleslavský Tomáš Wágner a Tomáš Berger, který by měl pomoci Dukle zvítězit v utkání s Jihlavou.

Reklama

Související témata: