Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Hrdinové derby a další úspěšní střelci velí jedenáctce víkendu

O povedené individuální výkony nebyla o víkendu rozhodně nouze. Třeba ve velkém pražském derby, fotbalisté Dukly a Teplic zase nasázeli svým soupeřům po čtyřech gólech. To vše se samozřejmě odrazilo v ideální sestavě 9. kola Synot ligy podle Sport.cz. Defenzivu zase řídí zástupci ostravského Baníku, který přežil krátké oslabení a navrch rozhodl zápas s Bohemkou.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 9. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz

Článek

První poločas v Edenu za moc nestál, derby pražských S se rozproudilo až po přestávce. Do hlavních rolí se obsadili dva sparťané. Kapitán Lafata svými trefami stanovil konečné skóre 0:2, navíc ještě zahodil penaltu. Brankář Bičík zase svými klíčovými zákroky zničil slávistické střelce, hlavně Zmrhala a Škodu.

Teplice smetly Slovácko a po čase znovu zazářil Litsingi. Dukla zase neměla slitování s Jihlavou, v jejím útoku se zaskvěli Krmenčík a Beauguel. Plzeň vyhrála v Brně duel jako na houpačce. Viktorii dotáhl k výhře obránce Řezník, v dresu Zbrojovky vyčníval Sýkora.

Jablonec si odvezl tři body z Hradce Králové díky dvěma gólům Pospíšila. Příbram řádila v Českých Budějovicích, skóre tam otevřel Hnaníček.

Klokani až doteď v každém ligovém kole skórovali, až na Bazalech vyšli naprázdno. Defenziva Baníku vedená Baránkem a Stronatim čisté konto udržela i navzdory oslabení v závěru, druhý jmenovaný navíc v nastavení vstřelil jediný gól utkání.

Sestava 9. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Bičík (Sparta) - Řezník (Plzeň), Baránek (Ostrava), Stronati (Ostrava) - Sýkora (Brno), Hnaníček (Příbram), Pospíšil (Jablonec), Litsingi (Teplice) - Lafata (Sparta), Beauguel (Dukla), Krmenčík (Dukla).

Reklama