Hlavní obsah

Předveď účes a tetování... Vácha čelil Šípovi ve Všechnopárty jako fotbalová módní ikona

Praha

Ani jeden večer bez Lukáše Váchy. Ve čtvrtek se záložník Sparty zaskvěl ve svém přirozeném prostředí, na fotbalovém hřišti. Dal krásný gól a patřil k hrdinům vítězného duelu Evropské ligy s Young Boys Bern (3:1). Den poté zase promlouval k divákům z televizní obrazovky v pořadu Všechnopárty, kde usedl na horké křeslo moderátora Karla Šípa.

Foto: archiv Lukáše Váchy

Elegán Lukáš Vácha na horkém křesle v palbě Karla Šípa... Vpravo Kateřina Cajthamlová.

Článek
Fotogalerie

Podrobný rozbor avantgardního účesu, tetování či brýlí. Zkrátka image. Na fotbal samotný až tolik nedošlo, všetečný Karel Šíp zpovídal Lukáše Váchu jakožto fotbalovou módní ikonu.

„Abych pravdu řekl, trochu jsem se obával, že budu dostávat čočku za to, že jsem jako odchovanec Slavie skončil ve Spartě. Ale k tomu jsme moc nedošli. Pan Šíp se zajímal spíš o oblečení, tetování a vůbec styl fotbalistů," oddechl si fotbalový reprezentant.

Obavy byly zbytečné, prožil pohodový večer. „Bylo to spíš milé a příjemné. Užil jsem si to," popsal Vácha.

O fotbal se zajímá víc než o módu

V kabině je vyhlášeným módemanem. „O módu se zajímám, ale určitě ne víc než o fotbal. Svět je veliký, takže se můžu inspirovat i jinými fotbalisty," ujišťoval.

Vácha prozradil, že jedním z mála nepotetovaných sparťanů je stoper Švejdík. „Ale určitě se kvůli tomu Ondrovi ve sprše nesmějeme. Myslím, že tetování zdaleka není záležitostí jen fotbalistů. Mělo by dávat smysl a vystihovat člověka, který si ho nechá udělat."

Pokud jde o fotbal, Šíp představil Váchu jako drsňáka, který u rozhodčích často inkasuje karty již před utkáním v tunelu. „Jednu dobu jsem se tak cítil, ale takovou vizitku jsem si vypracoval sám. A v české lize se to už asi nezmění," usmíval se reprezentant, jehož fotbalovým snem je angažmá v Realu Madrid.

Reklama

Související témata: