Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Jablonec se rázně tlačí do popředí, kanonádu předvedla i Mladá Boleslav

Dvě velké kanonády vévodí víkendovým výsledkům fotbalové Synot ligy. Jablonec spláchl Duklu 6:0 a Mladá Boleslav rozstřílela Brno 5:1. To se samozřejmě odrazilo v ideální sestavě 10. kola podle Sport.cz. Dokládá však také podzimní vzestup vršovických klokanů, kteří už mají pohárové příčky na dosah.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 10. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz

Článek

Čas hraje pro Jablonec. Nově složený tým si pomalu sedá a zdá se, že kolo od kola podává lepší výkony. Nejlepším střelcem týmu je z místa levého obránce Novák, proti Dukle se trefil dvakrát. Dařilo se však i dalším jeho spoluhráčům, hodně byli vidět také Rossi a Mingazov.

Mladá Boleslav potvrdila, že doma se jí proti Brnu daří. Kanonádu odstartoval Ščuk, dvě trefy přidal Ďuriš. Velké spokojení pak panuje také ve vršovickém Ďolíčku. Klokani porazili České Budějovice 3:0 a v jejich sestavě zazářili Jindřišek a Mosquera.

Lídři tabulky si tentokrát na tři body vystačili s jediným vstřeleným gólem. Plzni se o něj proti Teplicím postaral stoper Hejda, hostům nestačil ani skvělý výkon brankáře Grigara. Na Spartě zase vzal zodpovědnost na sebe Dočkal a proměněnou penaltou udolal Liberec.

Baník vstřelenými góly skrblí, ale sbírá za ně neuvěřitelné množství bodů. Na Slovácku znovu rozhodl až v nastavení a o vítěznou branku se zase postaral obránce - tentokrát Frydrych.

Sestava 10. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Grigar (Teplice) - Frydrych (Ostrava), Hejda (Plzeň), Novák (Jablonec) - Dočkal (Sparta), Jindřišek (Bohemians), Rossi (Jablonec), Šcuk (Ml. Boleslav) - Mingazov (Jablonec), Ďuriš (Ml. Boleslav), Mosquera (Bohemians).

Reklama