Hlavní obsah

V Edenu to vře. Nedávný kapitán Gecov upaluje do juniorky, Beránek kritizuje jeho přístup

Praha

Pět ligových porážek v řadě a propad z prvního až na desáté místo ligové tabulky má první oběť. Zkušený defenzivní záložník Marcel Gecov byl ve fotbalové Slavii s platností do konce podzimu přeřazen do juniorky. Už dnes se k juniorskému týmu sešívaných připojí a bude k dispozici trenérovi Řehákovi v zápase s Příbramí. Klub to oznámil na svých webových stránkách.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Smutný záložník červenobílých Marcel Gecov. Ještě v jarním derby na Spartě byl kapitánem Slavie, teď skončil v juniorce...

Článek

Sešívaní hodlají vybřednout z krize za každou cenu. Minulý týden vyhlásil kouč Miroslav Beránek mobilizaci pro hráče, vedení a celý klub. Mužstvo zaplatí pokutu, pokud nebude mít po skončení podzimu na kontě 21 bodů. To znamená naplno bodovat aspoň v polovině ze zbývajících zápasů.

Přeřazení Gecova do juniorky je po týdnu dalším rázným krokem. „Nejsme spokojení s jeho výkonností a přístupem k práci," oznámil trenér Beránek.

Marcel Gecov je slávistickým odchovancem. Po hostováních v Kladně nebo Liberci přestoupil do severočeského klubu natrvalo, následně působil v anglickém Fulhamu a belgickém Gentu, odkud se v prosinci 2012 do Slavie vrátil.

Ještě během jarní části minulého ročníku nosil kapitánskou pásku.

Reklama

Související témata: