Hlavní obsah

Plzeň se začíná chystat na Spartu, bitva o vstupenky vypukne v pondělí

Plzeň

Bok po boku v reprezentaci parádně rozehráli kvalifikaci mistrovství Evropy 2016. Návrat do ligové reality je ovšem znovu rozdělí. Dlouho očekávaný souboj mezi fotbalisty Viktorie Plzeň a Sparty Praha se nezadržitelně blíží. Ve Štruncových sadech se oba týmy střetnou v sobotu 1. listopadu od 20:15, vstupenky na utkání 13. kola se začnou prodávat již v pondělí 20. října.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský obránce David Limberský během jarního utkání na hřišti pražské Sparty.

Článek

Vzhledem k rizikovosti utkání nebude spuštěn internetový prodej, lístky budou k dostání na pokladnách stadiónu a také na výdejních místech Plzeňské vstupenky v Plzeňském kraji. „O utkání je enormní zájem na obou stranách, naší snahou je, aby se v ochozech Doosan Areny sešlo co nejvíce fanoušků Viktorie Plzeň," komentuje již tradiční opatření Pavel Pillár, tiskový mluvčí Viktorie.

V pondělí 20. října se v 9:00 otevřou pokladny za Severní tribunou, každý fanoušek si bude moci koupit maximálně čtyři lístky. Zároveň se zahájí také prodej na všech výdejních místech Plzeňské vstupenky, kde bude prodej rovněž omezen maximálně čtyřmi vstupenkami na jednoho kupujícího.

„Prodej na pokladnách Doosan Areny i na výdejních místech systému Plzeňské vstupenky bude probíhat do vyprodání kapacity stadiónu. Na základě posledních zápasů s letenským týmem nicméně očekáváme, že vstupenky zmizí během několika dnů," doplňuje Pillár.

Po dohodě s pražským týmem si budou moci fanoušci Sparty zajistit vstupenky do sektoru hostujících příznivců pouze na pokladnách Generali Areny na Letné v Praze. Veškeré informace v tomto směru upřesní svým fanouškům Sparta.

Reklama

Související témata: