Hlavní obsah

FANTASY: Maximální zastoupení tří hráčů mají fotbalisté Teplic!

Po reprezentační přestávce, která se našemu týmu mimořádně vydařila, se můžeme těšit na další pokračování Fantasy fotbalu. Uvidíme, jestli si hráči přenesou dobrou formu z národního týmu i do tuzemské soutěže a obohatí konta Fantasy trenérů, kteří jim dají svou důvěru.

Kapitánem týmu jsme určili Davida Štípka z Hradce Králové.

Článek

V našem výběru důvěřujeme čistému kontu Ostravy, která na domácí půdě přivítá Jihlavu. Vysočině se sice podařilo porazit doma Slavii, ale na venkovních hřištích se jí tolik nedaří. Do brány proto putuje Pavlenka, kterému bude pomáhat odrážet soupeřovy útoky obránce Frydrych.

V našem týmu jsou i tři reprezentanti

Jediným týmem, který má v našem výběru plné zastoupení, jsou Teplice. Svěřenci trenéra Zdeňka Ščasného předvádí na svém trávníku velmi kvalitní výkony a v zápase proti Bohemians 1905 by měli získat všechny tři body. Obranu vyztuží Jablonský a Lüftner. O góly Severočechů by se měl při absenci Litsingiho postarat Vůch. Teplický záložník si ve středu pole zahraje se sparťany Dočkalem a Krejčím, ti se předvedli ve velmi dobrém světle v reprezentačních zápasech a my věříme, že si dobrou formu přivezli i do tuzemské soutěže. Zbylá místa v záloze obsadí Kolář a Štípek. Královéhradeckého záložníka označujeme i kapitánem.

V neděli se můžeme těšit na velmi zajímavý duel. Mladá Boleslav přivítá před vlastními fanoušky Plzeň. My věříme, že nám tento zápas nabídne hodně gólů. O branky domácích by se měla postarat dvojice Magera - Skalák, která by se měla objevit v útoku domácích při absenci Wágnera a Ďuriše.

Reklama

Související témata: