Hlavní obsah

Hradec vedou asistenti, Prokopcův nástupce ještě není znám

Hradec Králové

Fotbalisté Hradce Králové jsou zatím stále bez trenéra. Vedení klubu nadále jedná o nástupci po Lubošovi Prokopcovi, který v neděli rezignoval po sérii pěti porážek. Tým na úterním tréninku vedli dosavadní asistenti Bohuslav Pilný, Milan Frimmel a Karel Podhajský.

Foto: Josef Vostárek, ČTK

Bývalý královéhradecký trenér Luboš Prokopec.

Článek

Hradecký klub původně chtěl, aby nový trenér vedl tým již v úterý dopoledne na tréninku poté, co v pondělí měli hráči volno. Ovšem jednání se protahují a je pravděpodobné, že nový kouč bude znám až ve středu. "Na 99 procent to dnes nebude, ačkoli generální ředitel Richard Jukl vede intenzivní jednání," řekl ČTK tiskový mluvčí klubu Milan Šedivý.

Už v sobotu čeká Hradec důležité domácí utkání s Duklou Praha, ve kterém se potřebuje bodově chytnout. O to důležitější je rychle sehnat nového trenéra, který stihne tým na zápas připravit.

Zatímco v minulosti při odvolání Jiřího Plíška vyřešil klub situaci z vlastních zdrojů a týmu se ujal tehdejší kouč juniorky Prokopec, nyní se snaží vedení přivést trenéra zvenčí. Podle Hradeckého Deníku měl klub zájem o trenéra druholigového Varnsdorfu Zdeňka Frťalu, který však měl Jukla odmítnout. Spekuluje se i o Petru Radovi, který na konci září skončil na lavičce Jihlavy. Podle informací ČTK se Hradec zajímá také o Radoslava Látala, který momentálně na Slovensku vede Košice.

Reklama

Související témata: