Hlavní obsah

FANTASY: Oslabené Slovácko body Plzni nevezme. Věříme i Jablonci a Spartě

fantasy

Po úspěšném tažení Sparty Evropskou ligou je tu opět nejvyšší tuzemská fotbalová soutěž. Ve 12. kole nás čeká hned několik zajímavých zápasů. Hradec Králové se poprvé představí pod novým trenérem, Plzeň se pokusí zvítězit na půdě Slovácka a Mladá Boleslav pojede na Letnou s cílem obrat o body favorizovanou Spartu. Pojďme se nyní podívat na to, jakou sestavu složila redakce Fantasy.

Kapitánem týmu je jablonecký Kopic.

Článek

Sparta Praha našla opět herní pohodu a válí jak v domácí soutěži, tak i v Evropské lize. Žádný lehký úkol ale úřadujícího mistra ve 12. kole soutěže nečeká. Zápas proti Mladé Boleslavi, do jejíž sestavy se vrací hlavní útočná dvojice Wágner - Ďuriš, bude sice těžkým oříškem, ale my domácím věříme. Do branky stavíme Bičíka a do pole Dočkala s Lafatou.

Došek s Divišem budou Slovácku chybětVedoucí celek soutěže Viktoria Plzeň zajíždí na hřiště Slovácka. To bude oslabeno o největší ofenzivní hrozbu Libora Doška a kvůli karetnímu trestu do zápasu nenastoupí ani Jaroslav Diviš. Sázíme na to, že se Slovácku nepodaří s absencí opor vypořádat a s Plzní prohraje. Hlavními strůjci útočných pokusů hostí by měli být Kolář s Petrželou.

Jablonec si zatím nevede vůbec špatně a třetí místo tabulky je toho důkazem. Na severu Čech se představí Teplice, které předvádějí na venkovních hřištích úplně jiné výkony než na domácím hřišti, proto věříme ve výhru zelenobílých a do naší sestavy putuje Pospíšil s Kopicem. Dalšími fotbalisty, kteří náš výběr doplní, jsou zástupci mužstev z nižších pater tabulky. V obraně si zahraje Holeš z Hradce Králové. V útoku pak Haris Harba, jehož Jihlava se začíná herně zvedat a sbírat body. 

Reklama

Související témata: