Hlavní obsah

Útočník Pospíšil přestoupil do skotského týmu Hearts

LIBEREC

Útočník Michal Pospíšil je dalším českým fotbalistou, který získal angažmá ve skotském týmu Heart of Midlothian. Šestadvacetiletý hráč se v ambiciózním klubu dohodl na podmínkách tříleté smlouvy, ke shodě došli i zástupci obou týmů.

Foto: ČTK/Radek Petrášek

Michal Pospíšil fotbalistům Liberce už nepomůže - ilustrační foto.

Článek

Vedení Liberce na své internetové stránce uvedlo, že podle dohody se skotským celkem nebudou podrobnosti přestupu zveřejněny.

Pospíšil se v týmu sejde se záložníkem Rudolfem Skácelem, který do Hearts nedávno přišel na hostování z Marseille. Klub z Edinburghu, který těží ze štědrosti litevského milionáře Vladimira Romanova, může v brzké době získat další české fotbalisty.

Prakticky uzavřen už je příchod útočníka Romana Bednáře z Mladé Boleslavi. Sparťanský gólman David Bičík by měl sice podepsat s Hearts smlouvu, ale poté odejít na hostování do FBK Kaunas.

Za Liberec odehrál Pospíšil dvě sezony a v 52 ligových zápasech vstřelil 16 gólů. V minulosti působil někdejší mistr Evropy do 21 let také ve Spartě, na Žižkově a v Blšanech. Zájem o jeho služby měl také nováček německé ligy Duisburg.

Reklama