Hlavní obsah

Horváth nechce jen vysedávat na lavičce, na vlastní žádost bude hrát za třetiligové Domažlice!

Praha

Fotbalový záložník Pavel Horváth bude podle informací Sport.cz v závěru podzimu nastupovat za třetiligovou Jiskru Domažlice. Ještě nedávno lídr a kapitán Plzně oblékne dres farmy Viktorie na vlastní žádost, premiéru si odbude v úterý na půdě středočeského týmu SK Zápy.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Viktorie Plzeň Pavel Horváth si zahraje za třetiligové Domažlice.

Článek

Přání odehrát několik utkání za domažlickou farmu projevil Horváth během uplynulého týdne na schůzce s vedením klubu. Důvod? Nulová herní praxe v Plzni. Od doby, co doléčil zranění nártu, se devětatřicetiletý středopolař objevil na trávníku jen na osm minut v Brně, následující tři duely proseděl komplet na lavičce.

Management Viktorie nebyl proti, starty v Domažlicích Horváthovi povolil. Jeden z hlavních strůjců plzeňských úspěchů posledních let se poprvé v dresu účastníka ČFL objeví v úterý odpoledne v Zápech. Den předtím absolvuje v Domažlicích trénink. Stejný mustr by měl platit i pro další utkání, přes týden se bude Horváth normálně připravovat s Plzní.

Jelikož se jedná o farmu, může Horváth současně nastupovat za Viktorii, není tedy vyloučeno, že se plzeňští fanoušci klubové ikony ve zbytku podzimu ještě dočkají.

Reklama

Související témata: