Hlavní obsah

FANTASY: Věříme Boleslavi, Teplicím a Ostravě. Souboji Plzně se Spartou jsme se vyhnuli

Největším tahákem 13. kola nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže je bezesporu zápas mezi Plzní a Spartou. Není divu, jelikož se jedná o přímý souboj o první místo v tabulce. Fantasy tabulka ale mluví jinak. Nejužitečnějším hráčem letenského týmu je David Bičík, který získal 69 bodů a v našem hodnocení je až na sedmé příčce. Nejlepším hráčem Viktorie Fantasy optikou je Petržela, jenž nasbíral bodů 63 a je na místě jedenáctém. V našem výběru jsme se však taháku kola vyhnuli a lovili jsme v jiných vodách.

Kapitánem týmu jsme zvolili Litsingiho.

Článek

Na velmi dobré čtvrté pozici se trochu překvapivě vyhřívá celek Ostravy. Baník zatím vsítil pouhých devět branek a za své umístění vděčí spíše pevné defenzivě. Proti nejhůře střílejícímu týmu soutěže Hradci Králové by tým neměl inkasovat, a proto dáváme do sestavy brankáře Pavlenku a do obrany Frydrycha.

Teplice po zaváhání v Jablonci opět zvítězí

Teplicím se poslední zápas nepodařil, v Jablonci dostali svěřenci trenéra Ščasného dokonce čtyři góly. Proti Jihlavě ale Stínadla uvidí jiný zápas a my věříme, že bude vítězný s hodně brankami v hostující síti. V naší jedenáctce se bude o góly starat trojice Litsingi, Vůch a Mahmutovič.

Posledním týmem, který má v naší sestavě plné zastoupení, je Mladá Boleslav. Ta přivítá na svém hřišti Bohemians Praha 1905. I zde věříme, že Středočeši neinkasují. Postarat by se o to měl talent domácích Lukáš Hůlka společně s Janem Kyselou. Na opačné straně hřiště by měl dávat branky Michal Ďuriš.

Reklama

Související témata: