Hlavní obsah

Příbram hledá útočníka Mendyho

PŘÍBRAM

Nedostatek útočníků trápí i Marilu Příbram. "Snad do konce týdne někoho přivedeme, ale útočníků je málo a jsou drazí," posteskl si šéf klubu Jaroslav Starka. "Přitom jednoho solidního máme, ale nevíme, kde je," dodal s pokrčením ramen příbramský podnikatel.

Foto: www.fcslovanliberec.cz

Příbramský Alexandre Mendy (vpravo) stíhá Pavla Košťála z Liberce.

Článek

"Oba Francouzi, Loseille a Mendy, u nás mají smlouvy ještě dva roky. Toho prvního klidně uvolníme, prý už někde hraje třetí ligu ve Francii. Mendyho bychom ale chtěli. Údajně se pohybuje někde v zahraničí a jeho nový manažer mu hledá angažmá. Přesto bychom ho rádi do pátku našli," řekl příbramský boss.

Z klubu odešli do Ostravy Michal Lesák a František Rajtoral. "Peníze nám pomohou na půl sezóny," přiznal Starka důvod prodeje. Místo nich přišli ze Žižkova Luděk Stracený a Jan Buryán.

"Pokud nepřijde útočník, musíme si pomoci z vlastních řad, asi Klesou a Huňou nebo Straceným," uvedl asistent trenéra Daniel Drahokoupil. Kromě vlastních odchovanců doplnili tým syn Ivana Haška Pavel z Plzně, a kolínský Tomáš Frejlach.

"Chtěli bychom hrát výš než v minulé sezóně, do šestého místa by to bylo super. Když se ale vyhneme starostem se záchranou, budeme také celkem spokojení," zdůraznil Starka.

Technický ředitel Josef Hadraba pak vysvětlil, že zpochybňovaná státní dotace 10 miliónů korun má všechny náležitosti. "Jen jsme změnili stavbu tenisové haly, na niž to bylo málo, na výstavbu travnatého hřiště," uvedl Hadraba. Starka poděkoval zastupitelstvu města za roční dotaci 6,9 miliónu korun a dodal: "Nás nezachraňuje státní firma, která má sama problémy, jako jeden pražský klub."

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články