Hlavní obsah

Jánoš a Hybš proti Spartě nastoupit nemohou, vyzvědače jí však nedělají

Praha

Fotbalisté Jihlavy jsou rozjetí, v posledním utkání se však musejí obejít bez dvou hráčů základní sestavy. Mladíci Adam Jánoš a Matěj Hybš hostují na Vysočině ze Sparty a proti svému mateřskému klubu ve vzájemném duelu nemohou nastoupit. Letenští se v případě výhry mohou dostat aspoň na tři hodiny do čela tabulky, ligový podzim pak zakončí šlágr Jablonec - Plzeň.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Adam Jánoš z Vysočiny Jihlava během utkání s Duklou.

Článek
Fotogalerie

Jihlava v šesti kolech pod novým trenérem Romanem Kučerou neprohrála (4 vítězství, 2 remízy). Teď si však musí poradit bez Jánoše s Hybšem. „Budou nahrazeni jinými hráči a pro nás je těžší trefit základní sestavu soupeře. Hlavně však věřím, že my budeme dobře připraveni," říká pro klubovou televizi asistent trenéra Zdeněk Svoboda.

Nezkoušel na Jánošovi s Hybšem vyzvídat nějaké podrobnosti o Jihlavě? „Ne, to já nedělám. Určitě ne," ujišťuje Svoboda.

Sparta nastoupí na Vysočině necelé tři dny po pohárové remíze s Neapolí.

„Máme náročný program, ale výkon proti Neapoli je pro nás inspirací i pro domácí scénu. V Jihlavě chceme být úspěšní, protože každé vydařené utkání přináší zdravou sebedůvěru. Být po podzimu na první příčce je jen dílčí úspěch, nejdůležitější bude celkový součet po třiceti kolech," říká kouč Vítězslav Lavička.

„Jedeme do Jihlavy vyhrát. Chceme tři body a předstihnout Plzeň. Je to důležitý zápas, Jihlava své kvality ukázala hlavně výhrou nad Plzní," poukazuje brankář Marek Štěch.

Zápas Jihlava - Sparta se hraje v neděli od 14:30, on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Reklama

Související témata: