Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Došek se uzdravil včas, aby Lafatu trumfl

Praha

Zraněná záda zasáhla do boje o podzimního krále střelců fotbalové Synot ligy. Zatímco sparťana Lafatu vyřadila v Jihlavě z boje, Došek ze Slovácka je uzdravil a v Ďolíčku se trefil. Kanonýr podzimu nechybí v ideální sestavě 16. kola podle Sport.cz, Lafatu tentokrát museli zastoupit jeho letenští spoluhráči.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 16. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz

Článek

Došek jedenáct, Lafata deset. Takový je podzimní mezisoučet nejlepších střelců soutěže, jejichž souboj bude pokračovat až na jaře. Dlouhán Došek otevřel skóre na Bohemians, kde nakonec rozhodl až jeho mladý spoluhráč Břečka. Lafatu pak v Jihlavě zastoupil král střelců minulé sezóny Hušbauer a lahůdkovým zpracováním před gólovou trefou se pak blýskl stoper Brabec.

Králem podzimu je Plzeň. Ve šlágru podzimu v Jablonci nezářila, domácí byli po většinu zápasu lepší a vynikal především záložník Kopic. Jenže Viktoria uplatnila své zkušenosti a v nastaveném čase urvala všechny tři body, z jejího týmu jsme ocenili bojovníka Hubníka.

Mladá Boleslav teprve podruhé vyhrála venku. Na Dukle zamkl branku na tři zámky gólman Hruška, stabilní formu potvrdil mladý Skalák. Příbram se uložila k zimnímu spánku uklidňující výhrou nad tápajícím Libercem, v její sestavě zazářili záložníci Zeman a Fillo. Výhra nad Teplicemi je zase zlatá pro České Budějovice, výrazně k ní gólem přispěl Michal Škoda.

Sestava 16. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Hruška (Mladá Boleslav) - Břečka (Slovácko), Brabec (Sparta), Hubník (Plzeň) - Fillo (Příbram), Hušbauer (Sparta), Kopic (Jablonec), Zeman (Příbram) - Skalák (Mladá Boleslav), Došek (Slovácko), Michal Škoda (České Budějovice).

Reklama