Hlavní obsah

Slavia pouští Gecova. A skončit může i u fanoušků oblíbený Boudjemaa

Praha

Nosil v jednu chvíli kapitánskou pásku, skončil ale v juniorce a teď je Marcel Gecov na seznamu těch, s nimiž už fotbalová Slavia nepočítá. Nestal se oporou červenobílých. Francouzský záložník Damien Boudjemaa naopak mnohdy vyvolával nadšení u fandů, ale i on má cestu pryč otevřenou.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Damien Boudjemaa má svolení skončit angažmá ve Slavii.

Článek

„Marcel Gecov byl přeřazen do juniorky,“ připomněl sportovní ředitel Karol Kisel na stránkách klubu. „Do áčka s ním nepočítáme a v odchodu mu nebudeme bránit.“

Jít může i Boudjemaa, jehož technické kousky nezřídka bavily publikum. Ale často byl mezi zraněnými a pro klub je zřejmě příliš drahý. „Pokud přijde zajímavá nabídka, nebudeme mu bránit v odchodu,“ uvedl Kisel. Dál nepočítá ani s hostem z Olomouce - Jakubem Petrem.

Posily? Zatím žádné, uzdravili se ale Mičola s Berkovcem. Přípravu s A-týmem začnou Červenka a Bazal, kteří byli na hostování. Zato Tusjak, ale i čtveřice dalších známých jmen začne přípravu opět jinde. Koreš a Vošahlík hostovali v Budějovicích, ale je možné, že přesídlí jinam. Škutka má zůstat v Košicích, Neves v Příbrami. „Nepočítáme s ním,“ podotkl Kisel.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články