Hlavní obsah

Viktoria zve fanoušky na Vánoční setkání

Plzeň

Unikátní akci přichystala Viktoria Plzeň pro své fanoušky směrem k blížícím se vánočním svátkům a konci kalendářního roku 2014. V úterý 16. prosince zvou fotbalisté své fanoušky do ochozů Doosan Areny, aby si v rámci speciálního podvečera mohli vzájemně popřát pohodové svátky a úspěšný vstup do roku 2015.

Foto: Milan Malíček, Právo

Kapitán Plzně Pavel Horváth po domácím zápase s Bayernem děkuje fanouškům.

Článek

Vánoční setkání bude hostit severní tribuna Doosan Areny, jejíž brány se otevřou již v 17:15. U vstupů se mohou fanoušci těšit na nápoj zdarma a prvních 1500 pak na speciální dárek, který se jistě stane nevšední ozdobou mnoha fanouškovských pokojů. Vstup na celou akci je zdarma, fanoušci však budou moci přímo u bran stadiónu dobrovolným příspěvkem pomoci dobré věci.

Označené kasičky s logem Viktoriánského srdce budou vybírat peněžní prostředky na nákup pomůcek a zařízení pro zlepšení komfortu při hospitalizaci seniorů a dlouhodobě ležících pacientů v prostorách Fakultní nemocnice Plzeň. Vedle toho budou přímo u hřiště připraveny dva vánoční stromečky, pod které mohou fanoušci pokládat vánoční dárky dalším dvěma institucím. Jeden ze stromečků bude určen pro dary dětem z DD Domino, pod druhým se budou scházet pamlsky pro zvířata v plzeňské Zoologické zahradě.

„Děti z DD Domino uvítají především školní pomůcky v podobě fixů, pastelek, pravítek apod., popřípadě pak sportovní potřeby. Dary budou určeny především pro děti starší deseti let, nicméně fantazii a dobré vůli fanoušků se meze nekladou. Pro zvířata z plzeňské ZOO mohou příznivci viktoriánů nosit jakékoliv ovoce, zeleninu, ale třeba také staré pečivo. Viktoria bude všechny dary hned druhý den distribuovat s cílem udělat ještě před vánočními svátky co nejvíce radosti," říká k charitativnímu vyznění akce Pavel Pillár, tiskový mluvčí Viktorie.

Tým přivede kapitán Horváth

Samotný program na pódiu před severní tribunou začne v 18:00. „Fanoušci se mohou těšit na zástupce plzeňské kabiny v čele s kapitánem Pavlem Horváthem, speciální videa z dílny Václava Šubrta i pěvecké vystoupení hudebního sboru Andílci," přibližuje náplň zhruba hodinového bloku Pillár. „Cílem naší akce je umožnit všem fanouškům společné předsváteční setkání v dobré náladě, všichni návštěvníci se mohou těšit na několik zajímavých překvapení, otevřené stánky v prostorách tribuny a v neposlední řadě na losování o zcela výjimečné ceny."

Každý návštěvník obdrží u vstupu vedle vánočního dárku a nápoje také speciální vstupenku, jejíž hlavním účelem bude právě losování. „Vylosovány budou celkem tři ceny a věříme, že každá bude stát za to. Třetí cenou bude originální dres viktoriánů podepsaný všemi hráči a dvě půlroční permanentky. Druhou cenou pak bude vedle dvou půlročních permanentek také exkluzivní únorová prohlídka Doosan Areny, na které budou výherce a 10 jeho kamarádů provádět dva výhercem zvolení členové prvního mužstva," avizuje Pillár.

Výherce přestoupí rovnou do áčka

Nejlákavější má být první cena. "Věříme, že bude opravdu krásným vánočním dárkem pro jednoho z fanoušků. Ten se totiž v rámci lednového přípravného zápasu Viktorie stane na jeden den plnohodnotným členem kádru. V kabině pro něj bude připravena kompletní výbava, s hráči Viktorie absolvuje rozcvičení a naskočí také do samotného zápasu v tréninkovém areálu v Luční. Vše bude samozřejmě podrobně monitorováno kamerou ViktoriaTV, a fanoušek tak bude mít k dispozici nádhernou vzpomínku ze svého premiérového startu v dresu Viktorie Plzeň," upřesňuje Pillár.

Předpokládaný konec akce bude krátce po sedmé, aby si výjimečný podvečer mohli užít také nejmenší fanoušci spolu se svými rodiči. „Věříme, že se akce potká u fanoušků s úspěchem a založí tak příjemnou tradici předvánočních setkání klubu s jeho fanoušky. Na všechny velké i malé viktoriány se moc těšíme," zakončuje informace tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár.

Reklama

Související témata: