Hlavní obsah

Reprezentanta Koláře postihla tragédie. Jeho manželka podlehla vážné nemoci

Mimořádně tragická událost postihla českého fotbalového reprezentanta a záložníka Viktorie Plzeň Daniela Koláře. Ve věku třiceti let zemřela jeho manželka Tereza, s níž se po dlouholetém vztahu v létě oženil.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Smutný plzeňský záložník Daniel Kolář.

Článek

Svůj boj se zákeřnou nemocí bohužel prohrála. „S obdivem jsem byl u toho, když se prala s tou nejtěžší životní zkušeností, kterou si málo z nás dokáže vůbec představit, a i přesto vždy dokázala upřímně a bez přetvářky milovat a navždy zanechat stopu v našich srdcích. Nikdy těchto pár slov nedokáže vyjádřit, co k tobě cítím, Téro!!!" dělil se o své pocity z tragické události Kolář na svém facebookovém profilu.

„Je to ten nejsilnější a nejobdivuhodnější člověk, kterého jsem měl to štěstí potkat a po jeho boku trávit tu nejkrásnější část svého dosavadního života. Vždy náš vztah naplňovala čistou a upřímnou láskou, kterou jsem neustále cítil a pořád cítím. Jsem nesmírně šťastný a vděčný za každou chvíli, kterou jsem s tebou mohl být a navždy tu budeš se mnou. Přál bych vám všem, aby vás alespoň jednou v životě potkala taková láska jako nás, protože to opravdu stálo za to! Díky za všechno. Miluju tě," dodal devětadvacetiletý fotbalista ve svém vzkazu.

Reklama

Související témata: