Hlavní obsah

Čtyři sparťané se těší do Liberce

Magnetem 3. kola fotbalové Gambrinus ligy bude sobotní duel mezi lídrem tabulky Slovanem Liberec a obhájcem titulu Spartou, jejíž dres v létě oblékli čtyři hráči Slovanu - Kisel, Lukáš, Slepička a Došek. Opačným směrem putovali Holenda a Zbyněk Pospěch.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Útočník Sparty Miroslav Slepička se snaží projít mezi mosteckými hráči. - archiv

Článek

"Moc se na souboj se Spartou těšíme. Chceme samozřejmě vyhrát. Pro mě to bude určitě největší fotbalový svátek v dosavadní kariéře," řekl útočník Jan Holenda, který pod Ještědem hostuje ze Sparty.

"V minulé sezóně jsem při drnovickém hostování nemohl podle dohody klubů proti Spartě nastoupit, teď tomu ale nic nebrání. Doufám, že se na hřiště dostanu." S nikým z tábora soupeře se před zápasem hecovat nebude. "Za sparťanské áčko jsem nikdy nehrál a jeho současné hráče osobně neznám. Pouze s Liborem Doškem jsem ještě před čtrnácti dny nastupoval v libereckém útoku," dodal.

To slovenský záložník Sparty Karol Kisel už několik dní píše esemesky svým bývalým spoluhráčům. "Hecujeme se, ale jen v dobrém," prohlásil Kisel. "Slovan vede ligu, Sparta obhajuje titul, to je předpoklad dobrého fotbalu. Liberec pokračuje ve výborných výkonech z jara, i když odešlo hodně hráčů ze základní sestavy. Mladíci využili šanci a pod vedením trenéra Lavičky opět předvádějí útočný fotbal. Budeme to mít u Nisy hodně těžké," dodala nová akvizice Sparty.

Reklama

Související témata: