Hlavní obsah

Příbram doma remizovala s Teplicemi

PŘÍBRAM

Velký aplaus přivítal na zmoklém příbramském trávníku novou posilu domácích Václava Kolouška, který patřil k nejlepším hráčům zápasu, v němž se v neděli oba celky rozešly smírně po pauze zaviněné bouřkou.

Článek

"V tomto utkání jsme udělali pro vítězství nejvíc, ale neměli jsme štěstí," konstatoval po zápase domácí kouč Pavel Tobiáš.

Domácí začali s chutí. V 10. min. posadil Koloušek míč na hlavu Navrátila, který trefil tyč, ale Riegel z dorážky nenašel branku. To se nepodařilo později ani Krmašovi po trestném kopu Doležala.

Hosté vyrovnali hru, která se pak dlouhé minuty odbývala mezi šestnáctkami, bez ohrožení jedné či druhé branky. Pět minut před přestávkou vyslal Koloušek do úniku Straceného, ten předložil míč Klesovi, jehož střelu srazil Hunal na tyč vlastní branky. Hned z protiútoku prošel domácí šestnáctkou Verbíř a ve skrumáži zblízka skóroval Doležal.

Krátce po změně stran domácí po trestném kopu Otepky nadvakrát neprostřelili teplickou zeď. Po dalším trestném kopu Kolouška vletěl do šestnáctky Stracený a poté, co proplachtil kolem Ryšky, se kopala penalta, kterou Otepka poslal do pravého horního rohu. Krátce na to pálil Koloušek, ale Sracený dorážel do sítě v ofsajdové pozici.

Vzápětí poslal Koloušek další lahůdku do šestnáctky, Stracený míč prodloužil na Otepku, ale ani jeho gól, tentokrát asistent Kumstát, nesmyslně neuznal. V 81. min. při bouřce zhasla světla a spustila se průtrž mračen. Mužstva odešla do šaten. Po více než dvaceti minutách byl zápas dohrán doslova v bazénu, v němž měli blízko ke gólu hosté, ale z vody míč do sítě nedostali. "Remíza je asi zasloužená, ale byl to víc boj než fotbal," mínil trenér hostí Vlastislav Mareček.

Marila Příbram - FK Teplice 1:1 (0:1)
Branka: 60. Otepka z pen. - 41. Doležal. Rozhodčí: Jahoda - Kordula, Kumstát. ŽK: Navrátil, Penner, Otepka, Pilík - Verbíř, Krmaš, Sabou. Diváci: 7262.
Příbram: Pařízek - Mácha, Formánek, Navrátil, Penner - Klesa (46. Pilík), Koloušek, Riegel, Otepka, Čupr - Stracený (90. Mlika). Trenér: Tobiáš.
Teplice: Poštulka - Ryška, Rada, Hunal, Krmaš - Doležal (80. Varadi), Sabou, Benát (84. Klein), Verbíř (90. Fenin) - Mašek, Rilke. Trenér: Mareček.

Reklama

Související témata: