Hlavní obsah

Slovenský stoper v plzeňských službách Čišovský se potýká s vážnou chorobou

Plzeň

Na ligovém trávníku se objevil naposledy loni v březnu, do zimní přípravy plzeňské Viktorie se slovenský stoper Marián Čišovský nezapojil. „V posledních měsících se potýká s vážnou chorobou, která mu zabraňuje v návratu na hřiště,“ potvrdil dnes na klubových stránkách generální manažer Viktorie Adolf Šádek, že pětatřicetiletého fotbalistu sužují závažné zdravotní problémy.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský obránce Marian Čišovský se potýká s vážnou chorobou.

Článek

V sestavě plzeňské Viktorie absentuje od loňského jara. V březnovém zápase 22. ligového kola nastoupil Čišovský proti Liberci. Plzeň vyhrála doma vysoko 6:0, jenže slovenský stoper se zranil, čtvrthodiny před koncem musel střídat a následně se podrobil operaci kolena. Letní přípravu už sice absolvoval, ve dvou přátelských duelech se do sestavy vrátil, jenže zdravotní problémy ho pronásledovaly dál, takže na podzim už na trávník nevyběhl. Ani v Evropské lize, ani v domácí soutěži.

"Marián logicky nechtěl své zdravotní obtíže zveřejňovat, nicméně nyní požádal klub o prohlášení," reagoval generální manažer Viktorie Adolf Šádek na spekulace, které se kolem Čišovského začaly objevovat.

„V posledních měsících se potýká s vážnou chorobou, která mu zabraňuje v návratu na hřiště. Chorobu si hráč nepřeje blíže specifikovat, klub samozřejmě jeho rozhodnutí plně respektuje," nepřiblížil Šádek, o jaké onemocnění se jedná.

Ani trenér Viktorie Miroslav Koubek nebyl při zahájení zimní přípravy sdílnější. "Nejsem lékař, proto se nemohu vyjadřovat, zda  Čišovský zasáhne do jarní části sezóny. Vypadá to spíše negativně."

„Mariánovi nadále běží platná hráčská smlouva a sám se věnuje individuálním cvičením. Je nedílnou součástí kabiny a důležitým členem viktoriánské rodiny," stojí v prohlášení vedení klubu na oficiálních stránkách Viktorie.

„Veškerou energii hodlá nyní věnovat léčbě, takže prosíme o respektování práva hráče na soukromí," doplnil Šádek.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články