Hlavní obsah

Baník řešil ostudu v Mostu pohovory s hráči i trenérem

OSTRAVA

Čtyřgólovou blamáž z Mostu nemíní vedení fotbalistů Ostravy zatím řešit žádnou drastickou metodou. I když dvě porážky ze tří kol jsou důvodem k nespokojenosti, šéfové klubu prý neuvažují o změnách. Nepříjemné pohovory s vedením v úterý však musel absolvovat kouč Jozef Jarabinský i někteří fotbalisté.

Článek

"Měli jsme sezení s hráči i trenérem. Samozřejmě, že jsme ve špatné situaci, ale pořád věříme, že se to obrátí," řekl předseda představenstva Jakub Kahoun. Podle zákulisních informací pozná tým pondělní propadák v Mostu na srpnových výplatách, ale to Kahoun nepotvrdil. "Rozebírali jsme příčiny neúspěchu," dodal.

Klid pro práci má mít nadále i trenér Jarabinský, přestože Baník v obou utkáních na hřišti soupeřů vyšel naprázdno a jeho hra vyvolala lavinu rozpaků u fanoušků. Pomyslný nůž na krku Jarabinský před sobotním duelem s Mladou Boleslaví údajně nemá. "Jak už jsem řekl, doufáme, že se to otočí. Žádné ultimátum jsme nikomu nedali," prohlásil Kahoun.

Loňskému mistrovi se v nevhodnou chvíli hroutí kraje obrany. Rekonvalescent Martin Čížek byl po vleklém zranění okolnostmi přinucen už v pondělí nastoupit, ale na delší dobu pro změnu vypadli Michal Lesák s Petrem Tomašákem. Oba si minulý týden na tréninku přivodili vážná zranění kolena. Talentovaný Tomašák bude po operaci menisku pravděpodobně čtyři týdny mimo hru.

"U Lesáka to zatím vypadá tak na tři týdny, ale ještě neabsolvoval všechna vyšetření," dodal Kahoun.

Reklama

Související témata: