Hlavní obsah

Klokani testují útočníka Cicmana, Jarolím začal jako kapitán

Praha

Jaro bude perné. Fotbalisté Bohemians Praha 1905 mají po podzimu jen dvoubodový náskok na sestupové příčky, a tak trenér Roman Pivarník vyhlíží posily. Z Liberce do Ďolíčku zamířil zkušený záložník Marek Jarolím a od pondělí vršovický klub testuje také slovesnkého útočníka Pavola Cicmana z druhé polské ligy.

Foto: bohemians.cz

Marek Jarolím začal v Bohemce s kapitánskou páskou...

Článek

Dvacet gólů za podzim je slušná ligová porce. Klokani přesto hledají další střelce. Posílit by je mohl útočník Pavol Cicman. Slovenský fotbalista naposledy působil v druholigovém polském celku Siarka Tarnobrzeg, od pondělka je v Bohemce na zkoušce. Klokani o tom informovali na svém facebooku.

Devětadvacetiletý Cicman si v minulosti zahrál nejvyšší polskou soutěž v Piastu Gliwice. Má za sebou také působení ve Staré Lubovni, Dolném Kubíně, Humenném a Tatranu Prešov, kde ho vedl současný trenér Bohemians 1905 Roman Pivarník.

Jen o pár dnů déle je v Ďolíčku zkušený Marek Jarolím. Záložník se představil během víkendového přípravného duelu s Ústím nad Labem (2:1). "Přesun z Liberce proběhl rychle. S Bohemkou jsem už však byl v kontaktu, bylo to připravené," řekl klubové televizi hráč, který se hned chopil zahrávání standardních situací. "Během přípravy bude čas tuto roli doladit. Celý podzim jsem byl zraněný, potřebuji potrénovat," avizoval.

Jak už to tak bývá, od spoluhráčů hned při první příležitosti dostal kapitánskou pásku. "Příspěvky do kasy tak mám za sebou... Doufám, že teď už budu platit jen za góly a podobné příjemnější věci," usmál se Jarolím.

Reklama